Startups

Engineering van GreenTech, sneller en beter

greentech island

Je bent een GreenTech-startup met een innovatief idee waarmee je de wereld positief en duurzaam wil veranderen. Bij TransitionHERO werken we graag met vernieuwers zoals jij, om samen je groene idee om te zetten in een makkelijk op te schalen en industry-ready ontwerp.

Wat we bieden

Hands-on ontwerpaanpak, met een solide businesscase

IndustryREADY-programma

Waarschijnlijk ben je al een tijdje bezig met de ontwikkeling van je idee. Je hebt labtesten gedaan, en wellicht al een pilot plant gemaakt. Je volgende uitdaging is opschalen naar industriële demonstratie of je eerste commerciële plant. Speciaal voor GreenTech-startups is er ons lndustryReady-programma. In de vroege ontwerpfase gaat proces-engineering hand in hand met lab- en pilottests. Dit vraagt om flexibiliteit, omdat er steeds nieuwe inzichten komen. We kiezen bewust voor korte ontwerpcycli waardoor we onzekerheden en ontwerpproblemen snel kunnen wegnemen. Onze industriële ervaring zetten we in om samen tot een veilig, vergunbaar, onderhoudbaar en werkend ontwerp te komen.

Wat je krijgt

  • Een basic design-pakket klaar om op industriële schaal gedemonstreerd te worden
  • Een flexibel design, zodat opties gemakkelijk kunnen worden vergeleken

Duurzame businesscase

Ons doel is om GreenTech-bedrijven te helpen, vanaf het eerste idee tot aan de operatie. Wil je als GreenTech-startup investeerders aan je binden, dan heb je twee dingen nodig: een goed ontwerp en een goede businesscase. Wij snappen dit. En daarom kijken we waar de grootste kosten zitten in het ontwerp, en hoe we die kunnen verlagen. In onze optioneering-tool kunnen we zowel CAPEX als OPEX linken aan technische ontwerpdata. We werken samen om de risico’s te verlagen en een solide businesscase op te leveren. En met onze creativiteit weten we ook vaak nieuwe kansen te identificeren.

Wat je krijgt

  • Een betrouwbare businesscase, onderbouwd met geëvalueerde opties
  • Een ontwerp dat verder gaat dan alleen CAPEX, met inzicht in de drivers voor je businesscase

Parametrisch ontwerp

Wil je snel impact maken met je nieuwe technologie, dan is een soepele uitrol cruciaal. Onze unieke, in huis ontwikkelde datafundering zorgt voor snelheid en houdt de kosten laag. We koppelen alle ontwerpparameters aan elkaar, zoals proces-, 3d- en financiële data. Voor jouw duurzame technologie ontwikkelen we een solide parametrisch model dat schaalbaar is. Hierdoor kun je flexibel blijven en de volgende installatie sneller ontwerpen. En hoeven onze en jouw engineers geen repetitieve taken meer te doen, maar kunnen ze zich richten op het creëren van positieve en duurzame impact.

Wat je krijgt

  • Een schaalbaar ontwerp, zodat het op meerdere locaties kan worden geïmplementeerd
  • Een tool om snel inschattingen te kunnen maken voor nieuwe projectaanvragen vanuit de markt
Onze tevreden klanten
“TransitionHERO: Geweldig bedrijf – Geweldige mensen – Zeer kundige engineers.”
Björn Halvard Knappskog CEO Arbaflame

Gerelateerde artikelen