Startups

Engineering van GreenTech sneller en beter

greentech island

Je bent een GreenTech startup met een innovatief idee waarmee je de wereld positief en duurzaam wil veranderen. Bij TransitionHERO werken we graag met vernieuwers zoals jij, om samen je groene idee om te zetten in een makkelijk op te schalen en industry-ready ontwerp.

Wat we bieden

Hands-on ontwerp-aanpak, met een solide business case

IndustryReady Programma

Waarschijnlijk ben je al een tijdje bezig met de ontwikkeling van je idee. Je hebt labtesten gedaan, en wellicht al een pilot plant. Je volgende uitdaging is het opschalen naar industriele demonstratie of de eerste commerciële plant. Wij hebben speciaal voor GreenTech start-ups ons IndustryReady programma ontwikkeld. In de vroege ontwerpfase gaat process engineering hand in hand met lab- en pilottests. Dit vergt flexibiliteit, omdat er steeds nieuwe inzichten komen. We kiezen bewust voor korte ontwerpcycli waardoor we onzekerheden en ontwerpproblemen snel kunnen wegnemen.  We gebruiken onze industriele ervaring om samen tot een veilig, vergunbaar, onderhoudbaar en werkend ontwerp te komen.

Wat je krijgt

  • Een basic design pakket klaar om op industriële schaal gedemonstreerd te worden
  • Een flexibel design, zodat opties gemakkelijk kunnen worden vergeleken

Duurzame Business Case

Ons doel is het helpen van GreenTech bedrijven van idee tot operatie. Wil je als GreenTech startup investeerders aan je binden, dan heb je twee dingen nodig: Een goed ontwerp en een goede business case. Wij snappen dit. En daarom kijken we waar de grootste kosten zitten in het ontwerp, en hoe we die kunnen verlagen. We gebruiken onze ervaring om zowel CAPEX als OPEX te linken aan technische ontwerp data in onze ‘optioneering tool’. We werken samen om de risico’s te verlagen en een solide business case op te leveren. En met onze creativiteit weten we vaak nog nieuwe kansen te identificeren.

Wat leveren we op

  • Een betrouwbare business case, onderbouwd met geëvalueerde opties
  • Een ontwerp dat verder gaat dan enkel CAPEX, met inzicht in de ‘drivers’ voor je business case

Parametrisch ontwerp

Om impact te maken met je nieuwe technologie, is een een snelle en succesvolle roll-out cruciaal. Wij zorgen voor snelheid en kosteneffectiviteit door gebruik te maken van onze unieke in huis ontwikkelde datafundering. Hierin linken we alle ontwerp parameters zoals process data, 3d en financiele data. Voor jouw duurzame technologie ontwikkelen we een solide parametrisch model dat schaalbaar is. Hierdoor kun je flexibel blijven en de volgende installatie sneller ontwerpen. En hoeven onze en jouw engineers geen repetitieve taken meer te doen, maar kunnen ze zich richten op meer positieve en duurzame impact maken.

Wat leveren we op

  • Een schaalbaar ontwerp, zodat het op meerdere locaties kan worden geïmplementeerd
  • Een tool om snel inschattingen te kunnen maken voor nieuwe project aanvragen vanuit de markt
Some of our happy clients
“See how we’ve helped Startups scale-up and Industrial companies future-proof their business. See how we’ve helped Startups scale-up and Industrial companies future-proof their business”
Björn Halvard Knappskog Director Customer Success Digital.ai

Related case studies