Carrière

Klaar om het verschil te maken?

Wij zoeken collega’s! Bekijk onze openstaande vacatures

Support Manager

Support Manager – GreenTech
Rotterdam

Voor ons team zoeken we bijzondere mensen met veel creativiteit. Een Support Manager bij TransitionHERO helpt ons team en managers om de organisatie soepel te laten draaien. Hij of zij houdt ervan structuur te brengen, zowel in onze financien als in onze organsatie, krijgt energie van HR taken, organiseert onze meetings en eigenlijk alle andere dingen op en buiten kantoor, en zorgt ervoor dat onze engineers kunnen focussen op waar ze goed in zijn: impact maken met GreenTech. Want we werken niet voor gewoon tevreden klanten, wij werken voor Raving Fans.

Hoi!
Ben jij onze nieuwe Support Manager?
Eens kijken.

 • Je houdt van structuur. Wat het ook is, je weet het te vinden. Je houdt van structuur in documenten en in de organisatie. Je houdt een oogje op budgetten. Je kan het overzicht bewaken over alle agendas. En je neemt deadlines heel erg serieus.
 • Je wilt impact maken. Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn.
 • Je bent flexibel. Geen dag is hetzelfde bij TransitionHERO. De ene dag werk je aan een project budget update en bel je met klanten om een belangrijke meeting in te plannen, terwijl je de andere dag een vacature tekst schrijft, een aanbieding controleert of een NDA regelt met een nieuwe klant.
 • Je hebt ervaring. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in legal of finance, maar houdt van een diverse baan waarbij ook HR taken bij je komen te liggen.
 • Je voelt je thuis tussen de engineers en vindt het niet erg om zo nu en dan een beetje nerdy engineering taal aan te horen.
 • Je bent een Excel Master. Excel heeft geen geheimen voor je, je houdt er alles overzichtelijk dingen bij en tovert de mooiste dashboards tevoorschijn.
 • Je bent de rots in de branding voor ons management. Je ontzorgt ze, bent hun sparring partner en zorgt dat we samen als team kunnen pieken.
 • Je hebt ideeën. Dingen kunnen altijd beter en sneller, en je haalt er energie uit om onze (interne) processes altijd weer wat slimmer en praktischer te maken.
 • Je haat het om elke dag hetzelfde te doen. Daar om automatiseren we het. Waar mogelijk gebruiken we tools om adminstratieve taken te automatiseren.
 • Je houdt van mensen. Dat betekent niet dat je niet introvert kunt zijn. We houden van introverte mensen. Het betekent gewoon dat je goed kunt samenwerken met de rest van ons, of het nu gaat om ingenieurs van verschillende disciplines, klanten of de mensen die ons kantoor schoonmaken. HR taken zoals recruitment, interviews inplannen, tijdregistratie, arbo coordinatie, werknemersverzekeringen horen erbij en het geeft je energie om te zorgen dat het team lekker draait en we plezier hebben op kantoor.
 • Je bent een doener. Jij zorgt ervoor dat dingen gebeuren. Waarom wachten. En anders doe je het zelf wel eventjes.
 • Je hebt een mening. En je durft hem uit te spreken (en je bent niet bang om het onze directeur te vertellen als hij of zij iets zegt dat nergens op slaat). En wij zullen ernaar luisteren.
 • Je bent ook maar gewoon iemand op de wereld. Je weet niet alles, en je denkt ook niet dat je alles weet. Maar je bent nieuwsgierig. Je wilt meer weten. Het is tenslotte een grote wereld.
 • Je houdt van een goed salaris. Dus dat krijg je. En niet alleen een marktconform salaris. Coaching en persoonlijke ontwikkeling, een tof kantoor, lekkere koffie, onbeperkt snacks, lunch, gezelligheid en winstdeling maken ook deel uit van de deal. Of vertel ons gewoon wat je wil. En vergeet de fantastische projecten niet.

Onze drive is om duurzame industrieën en gemeentes te creëren door het opschalen en implementeren van groene technologieën. Terwijl we werken met gemeentes, grote corporates en kleine start-ups, creëren we impact met innovatieve projecten met een ontwerp proces gericht op de business case van onze klanten. Zo schalen we samen met Greentech startups nieuwe biobased en recycling technologieën op naar een demo plant op industriële schaal, ontwerpen we nieuwe energiesystemen voor industriële plants, maar passen we deze industriële denkwijze ook toe om complete dorpen energieneutraal te maken. Als we eenmaal een ontwerp hebben gemaakt, gebruiken we onze zelfontwikkelde software om het ontwerp te dupliceren om zo groene technologieën sneller en slimmer op te schalen. Onze creativiteit en professionele ervaring gecombineerd met ons parametrische ontwerp staan centraal in onze aanpak. En ondertussen samen een beetje lol hebben.

Opgericht in 2019, hebben we de ambitie en middelen om te groeien en impact te hebben op de industrie. Werk met ons multiculturele team samen om spannend werk te hebben dat het verschil maakt. Je vindt er collega’s en klanten met een grote drive om impact te maken voor een betere wereld. Eindeloze mogelijkheden en je helpt bij het vormgeven van ons jonge bedrijf.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief (Nederlands) en cv naar info@transitionhero.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Petra Beris, petra.beris@transitionhero.nl