Groene gemeenten

Wij ontwerpen de energietransitie en circulaire economie

greentech island

Als gemeente ben je de verantwoordelijkheid voor een veilige en duurzame leefomgeving van je inwoners. TransitionHERO werkt met gemeentes uit heel Nederland samen om hun klimaatdoelen te behalen en grote, duurzame projecten te ontwikkelen en uit te voeren.

Het ontwerpen van groene en innovatieve technologieën kan een lang en uitdagend proces zijn. Dat geldt nog meer voor de implementatie ervan. Wij begrijpen dit en kunnen je als onafhankelijke partij ondersteunen tijdens het gehele traject met gespecialiseerde kennis, expertise en processen. Samen krijgen we het voor elkaar.

Hoe kunnen we je ondersteunen?

Hands-on ontwerp-aanpak, met alle stakeholders aan boord

Engineering en implementatie van oplossingen op industriële schaal

Voor het vergroenen van de bebouwde omgeving zijn oplossingen op industriële schaal nodig. Wij ontwerpen en implementeren schaalbare groene technologieën. Met eersteklas engineering en het aanpassingsvermogen dat gevraagd wordt in dit werkveld. Door grote, industriële oplossingen te gebruiken en deze met elkaar te combineren, ontwerpen wij steeds de juiste en meest rendabele oplossing.

Parametrische engineering en flexibiliteit

We zijn een klein, multidisciplinair team, kunnen snel schakelen en de juiste experts toewijzen aan jouw gemeentelijke project. We gebruiken onze eigen parametrische modellen en technologiedatabase. Dat maakt ons onafhankelijk en stelt ons in staat om snel te bepalen wat de beste groene energieoplossing is voor je project in de bebouwde omgeving.

Stakeholder management op maat

De juiste duurzame oplossing vinden voor jouw gemeente, dat is waar wij goed in zijn. Bewoners meenemen in onze aanpak. Belangrijk onderdeel van onze aanpak zijn de zogenaamde beren-op-de-weg-sessies, waarin we aangeven waar een project op zou kunnen stuklopen. Samen bedenken we hoe we de uitdagingen kunnen aanpakken. Het resultaat is een oplossing die gesteund wordt door het hele team en de bewoners.

Some of our happy clients
“See how we’ve helped Startups scale-up and Industrial companies future-proof their business. See how we’ve helped Startups scale-up and Industrial companies future-proof their business”
Jaap van Nunen Director Customer Success Digital.ai

Related case studies