Groene Technologieën ontwerpen en opschalen. Sneller én slimmer.

greentech island

De greentech-engineers

Wij zijn TransitionHERO en wij geloven in Groene Technologie. Als een oplossing voor klimaatverandering, en als een manier om de industrie te verduurzamen. Wij ondersteunen ambitieuze industriële bedrijven, startups en gemeenten om groene ideeën om te zetten in duurzame installaties.

Wat we doen

Voor ons is Groene Technologie de manier om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Dat doen we voor zowel de industrie als voor gemeenten. Met hart en ziel zetten wij onze kennis in om innovatieve bedrijven, groot én klein, te ondersteunen bij het behalen van hun klimaatdoelen.

Duurzame businesscases

De businesscase is altijd ons startpunt. Het is het hart van ons technische ontwerp en de basis voor je greentech-initiatief.

Lees verder

IndustryREADY-programma

Met ons eigen programma schalen we innovatieve technologieën op van idee naar een volledig industriële installatie.

Lees verder

Parametrisch ontwerp

We werken het optimale ontwerp snel en geautomatiseerd uit, met de meest rendabele groene businesscase. Na het eerste succes kunnen we de installatie eenvoudig dupliceren.

Lees verder

Waarom TransitionHERO

Een team van experts in greentech engineering

Het beste team

Het ontwikkelen van greentech-projecten gaat gepaard met veel onzekerheid. Onze engineers weten als geen ander daarmee om te gaan. Met een schat aan kennis, een open blik en onuitputtelijke energie creëren wij positieve impact.

Focus op duurzaamheid

Al onze projecten dragen bij aan een duurzamere en groenere toekomst. We ondersteunen je van begin tot eind, van het eerste idee tot aan de implementatie ervan. Zo maximaliseren we de kans op succes.

De businesscase als basis

De businesscase heeft een centrale plek in elk project, van concept tot en met de basic engineering. Via een iteratief proces toetsen we, met zelf ontwikkelde tools en technologie, doorlopend welk ontwerp technisch en financieel het meest optimaal is.

Sneller, beter, slimmer

Door het iteratieve proces te automatiseren en met parametrische modellen te werken, kunnen we je ontwerp direct tijdens het ontwerpproces bijstellen. En vervolgens gebruiken voor de uitrol. Zo versnellen we jouw greentech-project. We investeren doorlopend in onze zelf ontwikkelde software, zodat we steeds flexibeler, slimmer en kosten-effectiever worden.

Voor wie

Ons werkgebied is breed: van greentech startups, tot toonaangevende industriële bedrijven en vooruitstrevende groene gemeenten. Onze oplossingen zijn op maat en passen bij de specifieke wensen van elke klant

Greentech-startups

Ben jij een startup met een baanbrekend groen idee? Wij helpen je om dit om te zetten in een ontwerp dat klaar is voor realisatie en snel kan worden opgeschaald naar industriële omvang.

Meer informatie

1

Toonaangevende industrie

Met onze engineeringtools en technologische kennis versnellen we ambitieuze groene projecten binnen bedrijven .

Meer informatie

2

Groene gemeenten

Voor gemeenten ontwerpen we oplossingen om duurzaam te wonen en te werken.

Meer informatie 

3
Enkele tevreden klanten