Wat we doen

We ontwerpen nieuwe groene processen en helpen ambitieuze industriële bedrijven om echte impact te creëren

greentech island

Groene businesscases

Ons doel is om GreenTECH te laten groeien van idee tot echte operatie. Dit begint met een goed ontwerp en een solide businesscase. Daarna koppelen we onze slimme softwaresystemen aan ontwerpgegevens voor een robuuste inschatting van de businesscase. Met onze ervaring creëren we een ​​compleet overzicht van alle CAPEX/OPEX-elementen en marktfactoren. We werken samen om de risico’s te verlagen en een solide businesscase op te leveren. En met onze creativiteit weten we ook vaak nieuwe kansen te identificeren.

  • Een betrouwbare businesscase, inclusief alternatieven en opties
  • Een ontwerp dat verder gaat dan alleen CAPEX, met inzicht in de drivers voor je businesscase

IndustryREADY-programma

Waarschijnlijk begon je technologie-ontwikkeling al met het idee, getest in een laboratorium en geverifieerd in een eerste pilot. De volgende uitdaging is om op te schalen naar een industriële demofabriek. Speciaal voor Green Technologies hebben we ons IndustryReady-programma ontwikkeld. In korte ontwerpcycli pakken we onzekerheden en ontwerpuitdagingen aan. We gebruiken onze industriële achtergrond om de kloof tussen de greentech en industriële schaal te overbruggen, door dezelfde taal te spreken en dezelfde mentaliteit te hebben. Samen komen we tot een veilig, vergunbaar, onderhoudbaar en werkend ontwerp. 

Wat krijg je

  • Een basic design-pakket klaar om op industriële schaal gedemonstreerd te worden
  • Een slim ontwerp, zodat opties makkelijk kunnen worden onderzocht en doorgevoerd

Schaalbare ontwerpen

Wil je snel impact maken met je nieuwe technologie, dan is een soepele uitrol cruciaal. Onze unieke, in huis ontwikkelde datafundering zorgt voor snelheid en houdt de kosten laag. We koppelen alle ontwerpparameters aan elkaar, zoals proces-, 3d- en financiële data. Voor jouw duurzame technologie ontwikkelen we een solide parametrisch model dat schaalbaar is. Hierdoor kun je flexibel blijven en de volgende installatie sneller ontwerpen. En hoeven onze en jouw engineers geen repetitieve taken meer te doen, maar kunnen ze zich richten op het creëren van positieve en duurzame impact.

Wat krijg je

  • Een schaalbaar ontwerp dat eenvoudig gekopieerd kan worden voor nieuwe productielocaties
  • Een optioneering tool die het verschil maakt, doordat duizenden scenario’s worden doorgerekend wat resulteert in een optimale businesscase

Onze focusgebieden

Duurzame energie
Energie-efficiënt
Energie-opslag
Bio-chemie
Afvalstromen
Recyclen