Wat we doen

We ontwerpen nieuwe groene processen en helpen ambitieuze industriële bedrijven om echte impact te creëren

greentech island

Groene businesscases

Ons doel is om GreenTECH te laten groeien van idee tot echte operatie. Deze reis begint met een goed ontwerp en een solide businesscase. Op deze reis koppelen we onze slimme softwaresystemen aan ontwerpgegevens voor een robuste inschatting van de busines case. We gebruiken onze ervaring om een ​​compleet overzicht te creëren van alle CAPEX/OPEX-elementen en marktfactoren. Bovendien voegen we onze creativiteit toe om nieuwe kansen te identificeren.

  • Een betrouwbare business case, inclusief alternatieven en opties
  • Een gedetailleerd ontwerp met inzicht in kostendrijvers

IndustryREADY programma

Waarschijnlijk begon je technologie-ontwikkeling al met het idee, getest in een laboratorium en geverifieerd in een eerste pilot. Uw volgende uitdaging is om op te schalen naar een industriële demofabriek. Speciaal voor Green Technologies hebben we ons IndustryReady programma ontwikkeld. In korte ontwerpcycli pakken we onzekerheden en ontwerpuitdagingen aan. We gebruiken onze industriële achtergrond om de kloof tussen de greentech en industriële schaal te overbruggen, door dezelfde taal te spreken en dezelfde mentaliteit te hebben.

Wat krijg je

  • Een complete ontwerp voor been pilot / demo / commercieele fabriek
  • Een slim ontwerp, zodat opties makkelijk kunnen worden onderzocht en doorgevoerd

Slimme ontwerpen

Om de enorme duurzame impact te krijgen die u wilt voor uw proces, is een succesvolle uitrol van cruciaal belang. Door onze unieke aanpak kunt u veel sneller en effectiever opschalen. In ons smart engineering systeem koppelen we alle ontwerpparameters zoals proces-, 3D- en financiële data. Dit resulteert in slimmer en sneller ontwerpen en business cases, en minder repetitief werk van onze en uw engineers.

Wat krijg je

  • Een schaalbaar ontwerp dat eenvoudig gekopieerd kan worden voor nieuwe productielocaties
  • Een optioneering tool die het verschil maakt door het door te rekenen van duizenden scenario’s om de business case te optimaliseren en haalbaar te maken

Onze focusgebieden

Duurzame energie
Energie-efficiënt
Energie-opslag
Bio-chemie
Afvalstromen
Recyclen