onze services

Wij ontwikkelen groene technologiën van idee naar duurzame productie

greentech island

Business cases met impact

Ons doel is om groene technologiën te laten groeien van idee naar daadwerkelijke operatie. Deze reis begint met een goed ontwerp en een solide business case. Tijdens deze ontwikkeling koppelen we onze slimme greentech kosten-database aan het ontwerptraject. We gebruiken onze ervaring om een ​​compleet overzicht te creëren van alle CAPEX / OPEX-elementen en een talrijk alternatieve overzicht. Bovendien voegen we onze creativiteit toe om nieuwe kansen te identificeren.

Wat krijg je

 • Een solide business case met een overzicht van talrijke opties
 • Een ontwerp dat verder gaat dan CAPEX, om inzicht te geven in drivers, risico’s en kansen voor uw business case

  IndustryREADY ontwerppakketten

  Waarschijnlijk is je ontwerptraject begonnen met een idee, dat getest is in een laboratorium en mogelijk  geverifieerd in een eerste pilot. Jou volgende uitdaging is om op te schalen naar een eerste industriële demo-plant of een commerciële fabriek. Speciaal voor groene technologiën hebben wij ons IndustryReady programma ontwikkeld. In korte ontwerpcycli pakken we onzekerheden en ontwerpuitdagingen aan. We gebruiken onze uitgebreide industriële achtergrond om de kloof tussen de start-up en industriële corporate te overbruggen door dezelfde taal te spreken en dezelfde mentaliteit te hebben.

  Wat krijg je

  • Een ontwerp klaar voor industriële implementatie en integratie
  • Een flexibel ontwerp, zodat opties tijdens het programma heel gemakkelijk kunnen worden verkend

  Schaalbare oplossingen

  Om de impact te realiseren is een succesvolle opschaling en snelle uitrol cruciaal. We genereren snelheid tijdens de opschaling en uitrol door gebruik te maken van onze unieke parametrische project aanpak ondersteunt door een uniek software pakket. In onze ontwerpprojecten koppelen we alle ontwerpparameters zoals data, processimulatie, 3D modellen en business case data aan elkaar. Dit maakt het mogelijk dat we veel snellere en effectiever projecten kunnen uitvoeren.

  Wat krijg je

  • Een schaalbaar en dupliceerbaar ontwerppakket. Klaar om je project te laten bouwen
  • Nauwkeurige investeringsramingen met talrijke opties

  Onze aandachtsgebieden

  Duurzame energie
  Energie efficiency
  Energieopslag
  Biobased chemie
  Opwaarderen van afvalstromen
  Recycling