Industriële klanten

Hands-on ontwerp-aanpak met een solide businesscase

greentech island

Als industrieel bedrijf met duurzame ambities kun je écht een verschil maken voor milieu en maatschappij. Daarvoor heb je wel de juiste kennis, ervaring en middelen nodig; het beste team dat je helpt om je duurzame waarden om te zetten in de praktijk. En ook om te voldoen aan het groeiend aantal regels en doelen op het gebied van duurzaamheid.

 Wij zijn experts in groene technologie en we helpen je om je bedrijf te verduurzamen. GreenTech hoeft niet duur of risicovol te zijn. Wij begrijpen dat flexibiliteit en kosteneffectiviteit belangrijk zijn. En we weten ook hoe we dit het beste in elk project kunnen inpassen.

Wat we bieden

Engineers voor de energietransitie en circulaire economie

Van conceptstudie, naar basic engineering en owners engineering

We doen het samen: van haalbaarheidsstudie, naar concept en basic engineering.

De businesscase staat centraal, zodat we zeker weten dat de basis waarop gebouwd gaat worden een sterke is. Na de ontwerpfase zorgen we ervoor dat je met de beste aannemers aan de slag gaat om je oplossing te bouwen. We werken samen met jouw engineers en ondersteunen ze totdat het project is voltooid en de installatie in gebruik is genomen. Waar mogelijk implementeren we bewezen technologie, en waar nodig werken we samen met nieuwe (startup) technologien.

De kloof overbruggen: van startup naar industrieel bedrijf

Bij het opschalen van GreenTech-installaties zijn flexibiliteit en complexiteit belangrijk. Wanneer je een fabriek duurzaam maakt, implementeer je meestal een nieuwe groene technologie én werk je vaak samen met een startup. Je wilt daarbij rechtdoen aan complexere processen en structuren van een groter industrieel bedrijf, maar ook rekening houden met de flexibiliteit die hoort bij een startup. Wij kunnen de brug zijn tussen startup en industrie en zo je GreenTech-projecten soepel en succesvol laten groeien. 

 

Een sterke businesscase voor je project

Voor een ontwerp dat werkt, heb je een solide businesscase nodig. Onze GreenTech-projecten zijn rendabel, met een goede ROI. Wij steken veel tijd en energie in het zoeken naar de beste technologie voor jouw specifieke project. We kijken steeds waar de hoogste kosten zitten in het ontwerp en hoe we die kunnen verlagen. Zo bouwen we een businesscase die klopt, technisch én financieel.

Parametrische engineering-modellen

Met onze industriële klanten werken we altijd samen op managementniveau, zodat we GreenTech-oplossingen op meerdere locaties kunnen uitvoeren. We gebruiken onze eigen parametrische modellen. Hierdoor houden we het ontwerp flexibel en kunnen we het aanpassen als de lokale omstandigheden daarom vragen. Dit zorgt voor een snelle, rendabele en transparante projectuitrol.

Onze tevreden klanten
“We hebben gekozen voor TransitionHERO vanwege hun uitstekende planaanpak en kennis van energie- en processystemen. We zijn uiterst tevreden met het ontwerp en de samenwerking en erg enthousiast dat we dit ambitieuze plan ook echt gaan uitvoeren.”
Ralf Oortman Sr. Manager Engineering & Technology at Coca-Cola European Partners

Gerelateerde artikelen