Onze klanten

Wij ontwikkelen groene technologieën en helpen ambitieuze bedrijven en gemeenten om het verschil te maken

greentech island

TransitionHERO ziet Groene Technologie als dé manier om positieve impact te hebben op milieu en maatschappij. Samen met partners binnen gemeenten en de industrie zetten wij ideeën om in duurzame installaties. Van startups en scale-ups tot gemeenten en industriële bedrijven: wij helpen jou bij het ontwerp, de engineering en het opschalen van je GreenTech-oplossing.

Met wie we werken

Groene Technologie laten groeien voor startups, gemeenten en industrie

GreenTech-startups

Je bent een startup en barst van de goede innovatieve ideeën waarmee je de wereld positief en duurzaam gaat veranderen. De grootste uitdaging is om je goede idee op te schalen tot een industry-ready ontwerp. Wij kunnen als brug dienen tussen startup en industrieel bedrijf. Want we begrijpen uit eigen ervaring hoe startups werken, maar weten ook wat grote industriële bedrijven nodig hebben. Samen zetten we jouw idee om in een industry-ready ontwerp, dat we snel kunnen opschalen zodat jij het verschil kunt maken.

Lees verder

Gemeenten

Als gemeente wil je een duurzame leefomgeving voor je inwoners creëren. Er liggen innovatieve groene plannen klaar. De volgende stap is om de juiste technologieën te ontwerpen en implementeren. Dat kost tijd en energie, én het vereist specifieke kennis. Voor de energietransitie in de bebouwde omgeving zijn oplossingen nodig op industriële schaal. Wij zijn onafhankelijk en helpen je om grote, duurzame projecten binnen je gemeente te ontwikkelen en uit te voeren.

Lees verder

De industrie

Als industrieel bedrijf kun je met een duurzame bedrijfsvoering écht het verschil maken. Groene ambities zijn gezond, maar ook noodzakelijk. Als bedrijf zijn er immers steeds meer duurzame doelen en regels om aan te voldoen. Wij zijn experts in groene energie en met onze eigen tools en technologie helpen we jou je projectdoelen te behalen.

Lees verder