Over ons

Wij maken de energietransitie en circulaire economie mogelijk

greentech island

Ons verhaal

TransitionHERO wil een positieve en duurzame bijdrage leveren aan de wereld.
Een aantal jaar geleden ontmoetten we (Stef en Petra) elkaar tijdens een project voor een grote industriële klant. Beide waren we toen nog werkzaam voor een traditioneel ingenieursbureau. We vonden elkaar in dezelfde visie. Een visie dat het anders moet. Dat er een transitie in de industrie móet plaatsvinden, zodat schone productieprocessen en een duurzame toeleveringsketen werkelijkheid kunnen worden. Hiervoor zijn innovatieve technieken, een sterke businesscase én de juiste mensen en mindset nodig. Dat alles vind je bij TransitionHERO.

Ons multidisciplinaire team heeft kennis en kunde over het optimaliseren van energiesystemen en het ontwerpen van verschillende procesinstallaties. We ondersteunen startups bij het opschalen van hun bedrijf en ontwikkelen innovatie- en duurzaamheidsprogramma’s binnen de industrie en gemeenten . Bij elk project begrijpen we waar de kansen en uitdagingen liggen.

We doen niet aan lopendebandwerk. Nee, we bouwen mee aan de engineering van de toekomst. Ons team loopt over van creativiteit en wil niks liever dan slimme ontwerpen maken met goede duurzame businesscases. En grote én kleine bedrijven ondersteunen met onze kennis en vaardigheden om samen het verschil te maken.

Waarom wij

Waar wij goed in zijn

Het beste team

Het ontwikkelen van greentech-projecten gaat gepaard met veel onzekerheid. Onze engineers weten als geen ander daarmee om te gaan. Met een schat aan kennis, een open blik en onuitputtelijke energie creëren wij positieve impact.

Focus op duurzaamheid

Al onze projecten dragen bij aan een duurzamere en groenere toekomst. We ondersteunen je van begin tot eind, van het eerste idee tot aan de implementatie ervan. Zo maximaliseren we de kans op succes.

De businesscase als basis

De business case heeft een centrale plek in elk project, van concept tot en met de basic engineering. Via een iteratief proces toetsen we, met zelf ontwikkelde tools en technologie, doorlopend welk ontwerp technisch en financieel het meest optimaal is.

Sneller, beter, slimmer

Door het iteratieve proces te automatiseren en met parametrische modellen te werken, kunnen we je ontwerp direct tijdens het ontwerpproces bijstellen. En vervolgens gebruiken voor de uitrol. Zo versnellen we jouw greentech-project. We investeren doorlopend in onze zelf ontwikkelde software, zodat we steeds flexibeler, slimmer en kosten-effectiever worden.

Ons team