Over ons

Onze passie is het aanjagen van de energietransitie en circulaire economy

greentech island

Wij zijn Stef en Petra, de oprichters van TransitionHERO.

Ons doel is om een ​​positieve impact te hebben. We hebben elkaar vijf jaar geleden ontmoet toen we voor veel industriële klanten werkten bij een traditioneel ingenieursbureau. We realiseerden ons dat de industrie een transitie nodig heeft om schone productieprocessen en een duurzame keten mogelijk te maken. Om een ​​transitie mogelijk te maken zijn groene technologie met solide business cases nodig, maar ook de juiste mensen en de juiste mindset. We hebben veel verschillende circulaire procesinstallaties en energiesystemen ontworpen, waarbij we onze innovatieprogramma toepassen voor de industriële omgeving. We begrijpen de uitdagingen om dit te doen. Omdat het opschalen van groene technologieën meer creativiteit en ondernemerschap vereist, hebben we TransitionHERO opgericht.

We bouwen niet zomaar een ingenieursbureau. We zetten de engineering van de toekomst op. Ons team blinkt uit in creativiteit en is gedreven om slimme ontwerpen en duurzame, baanbrekende businesscases te creëren.

We genieten enorm om geweldige bedrijven te ondersteunen met onze kennis en vaardigheden. Laten we samenwerken om impact te hebben!

Petra Beris Co-founder
Stef Clevers Co-founder